Monday, August 23, 2010

SunDay~

Salam Ramadhan semua...^^
Camne puase?? ada lancarkah? hope semuanya dapat mengharungi 
segala dugaan dan cabaran serta dapat menjalani ibadah puasa 
dengan sebaik2nya...Owrite? ngee~

Aktiviti Kina paling utama harini adalah Shopping~
ngeh3! wahh xnak mengalah bulan puase ni ko bershopping ye
 Kina...lalala...yela, jalan kat time square je kot...lain la kalau
shopping kat jalan TAR tu kan....huhuhu
Sebelum kuar umah mcm bese la kan Abah dah siap2 pesan...
"ha, jimat2 duit tu...beli yg perlu je..." huhu ^^
Peace! kat Abah~

Shopping bersama kak open closet.

"Abah, Kina beli yang perlu je...hehe"

*
*
*
*
*
*
*

Ok, tiada motif sebenarnye entry kali ni, actually ade banyakkk
assignment yg Kina wat2 xingat...ngeh3! Penat jgk nak mengadap
keje 24hours je kan...jadi Kina curi2 mase utk merepek2 kat sni...
Jangan mara ye kwn2...peace! ^^ adios!

this is the signature 4 my blog...hehe isn't it cute?

4 comments:

-telordibasuh- said...

ooo..dah shooping duluuuu hehe..xleh jadi ni hahaha

nyna said...

nnti kita pegi shopping raya sama sama pulak ye wahai rumate tersayang :)

Skype Crew said...

shopping yg perlu ke shopping yg nmpk depan mata..hu3..

justKina said...

justTelor: hehe maaf ye telupe nak ajak awak....lalala ^^"

cikNyna: ouh...sudaa pasty...wee~ can't wait! ^^"

skypeCrew: hihihih shhhh! jgn bgtahu abah kina yer...lalala ^^" peace!

Related Posts with Thumbnails