Saturday, March 5, 2011

This is HEAVEN~~

E eh rase kekok plak nak tulis bile dah lame xupdate blog
Due to assignmnt yg menggile sem ni, mmg kina xmenang tgnla, sampai nak bukak blog sndri pon kene tunggu ujung minggu apetah lg nak bw blog kengkwn, yg penting minggu ni dapat BALIK UMAH!! 
OUHH!! heavennyaaaa!!!!
lagi heaven bile dapat on9 dengan tenet laju mcm matpit lempit moto
[kalu nak dbndingkn dgn tenet kolej yg mcm bdk2 lube beskal tu kan...huh]
aktiviti bile kat umah ofcoss la tolong k.ika shoot2 gambar blouse die
[harusla sbb $$ dah msuk dlm akaun tande ade keje....huhu
lain2 asyik kuar masuk pagar umah je sbb ehem2 hehe
minggu ni kene bwk MR.vivas balik shah alam
so... practice make perfect...^^v

Malam ni mummy sgtt berbaik hati untuk belanje kami mkn di "de_manggis"
name restoran ni de_manggis sbb tmptnye di lorong manggis, kuang
so sempene name tempat la kowt...manager die gigih dok depan pintu pakai lawo2 sambut tetamu, dah mcm seloma pon ade aku tgk...suke2x...^^

 k.ika & abah
 nana 
 mummy & amad 
Mule2 budak kicik ni xnak ambik gambar...die kate 
"amad xde mood la makYang, rambot amad xpacak sbb cikgu suruh 
amad potong rambot pendek :( " 
haha tp bile org kate nak msukkan gambar die dlm majalah, tetbe...
"ha! cepat makYang!"
hahah mcm2 budak kicik ni...
ame de_debab (hihi)

Thanks mak for treating us a wonderful dinner <3
minggu depan kitorg balik nak dinner at umah plak rse masakn mak
rinduuu....hihihi ^^ get well soon ye mak...jgn lupe mkn obat batuk okeyh..

To incik kesayangan, jgn tension2 pasal exam ye..
gud luck n yg penting awk dah try yg tebaik...
kite doa same2 utk best result okeyh...insyaAllah...

kina_14

HAPPY SATURDAY!
this is the signature 4 my blog...hehe isn't it cute?
Related Posts with Thumbnails