Saturday, March 5, 2011

This is HEAVEN~~

E eh rase kekok plak nak tulis bile dah lame xupdate blog
Due to assignmnt yg menggile sem ni, mmg kina xmenang tgnla, sampai nak bukak blog sndri pon kene tunggu ujung minggu apetah lg nak bw blog kengkwn, yg penting minggu ni dapat BALIK UMAH!! 
OUHH!! heavennyaaaa!!!!
lagi heaven bile dapat on9 dengan tenet laju mcm matpit lempit moto
[kalu nak dbndingkn dgn tenet kolej yg mcm bdk2 lube beskal tu kan...huh]
aktiviti bile kat umah ofcoss la tolong k.ika shoot2 gambar blouse die
[harusla sbb $$ dah msuk dlm akaun tande ade keje....huhu
lain2 asyik kuar masuk pagar umah je sbb ehem2 hehe
minggu ni kene bwk MR.vivas balik shah alam
so... practice make perfect...^^v

Malam ni mummy sgtt berbaik hati untuk belanje kami mkn di "de_manggis"
name restoran ni de_manggis sbb tmptnye di lorong manggis, kuang
so sempene name tempat la kowt...manager die gigih dok depan pintu pakai lawo2 sambut tetamu, dah mcm seloma pon ade aku tgk...suke2x...^^

 k.ika & abah
 nana 
 mummy & amad 
Mule2 budak kicik ni xnak ambik gambar...die kate 
"amad xde mood la makYang, rambot amad xpacak sbb cikgu suruh 
amad potong rambot pendek :( " 
haha tp bile org kate nak msukkan gambar die dlm majalah, tetbe...
"ha! cepat makYang!"
hahah mcm2 budak kicik ni...
ame de_debab (hihi)

Thanks mak for treating us a wonderful dinner <3
minggu depan kitorg balik nak dinner at umah plak rse masakn mak
rinduuu....hihihi ^^ get well soon ye mak...jgn lupe mkn obat batuk okeyh..

To incik kesayangan, jgn tension2 pasal exam ye..
gud luck n yg penting awk dah try yg tebaik...
kite doa same2 utk best result okeyh...insyaAllah...

kina_14

HAPPY SATURDAY!
this is the signature 4 my blog...hehe isn't it cute?

Sunday, January 30, 2011

Colours of MY LIFE ^^

You can be the peanut butter to my jelly
You can be the butterflies I feel in my belly
You can be the captain and I can be your first mate
You can be the chills that I feel on our first date

You
can be the hero and I can be your side kick

You can be the tear that I cry if we ever split
You can be the rain from the cloud when it's stormin'
Or you can be the sun when it shines in the mornin'


Don't know if I could ever be
Without you cause boy you complete me
And in time I know that we'll both see
That we're all we need

Cause your the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry

Cause you are the one for me
And I'm the one for you
You take the both of us 
And we're the perfect two
Baby me and you

**hehehe peace! no war~ ^^
this is the signature 4 my blog...hehe isn't it cute?

Monday, January 10, 2011

Jiwa berGELORA~~

First entry in NEW year  2011..
HappY New YeaR GUYs! ^^

Macam biasa tahun baru mesti dengan azam baru....I believe that everyone has their own set of goals to achieve for this year.. Bagi Kina, tahun ni Kina mengharapkan lebih kepada spiritual aspect..That mean I hope 2011 will bring so so so muchh calmness & peacefullness for me & my family as well  for people around us... Tahun 2011 ni Kina akan hadapi mcm2 benda baru yg Kina kadang2 tak pasti lagi samada Kina dapat bertahan ataupun tidak...bila pikir pasal tu je dah cukup dah wat JIWA BEGELORA....huhuhu duduk kolej rase mcm serba tak kene....duduk rumah pon rasa mcm tu....kusut betul! huhuhu boleh hilang 2kg yang kina susah payah kumpul mase cuti sem haritu senang2 je...bile tanya mak mcm mne nak ubat jiwa bergelora mak kata istighfar banyak2.......hmmm hope everything is going smoothly.....-_-"

Kepada Incik Kesayangan, thanks for always being there for me...mesti anda jiwa bergelora juga nak tahu apa yang kina kusutkan sgt tu kan? urm2  you.....

P/s : Kina doakan rakan2 bloggers semua live happily ever after...May 2011 bring so much happiness for us! 

Peace! No war~ ^^

this is the signature 4 my blog...hehe isn't it cute?
Related Posts with Thumbnails