Thursday, November 25, 2010

NO Other~

Have you listened to No Other by SuJu??
Especially to those yg addicted dgn SuJu...
Ngeh3~ mesty teruje kan?
http://www.emocutez.com
Jom Dengar!! 

Super Junior
.
.
.
.
MV die juge sgtt sweet...
Siwon 

Yesung 

Ryeowook 

Donghae 

Leeteuk 

Eunhyuk 

Kyuhyun 


Sungmin 

Shindong 

Heechul 
.
.
.
.


Super Junior Fighting!

http://www.emocutez.com 


this is the signature 4 my blog...hehe isn't it cute?

Sunday, November 21, 2010

MEGAmind Best!! ^^

http://www.emocutez.com
Salam semua...so far how was ur weekend?
Mesti ramai dah plan nak jenjalan kan hari ni?
ngeh3~ best2! lagi2 kalau dpt pergi tgk wayang kan?
hehehe
http://www.emocutez.com

Ni nak crite ni...khamis lepas tgh org busy2 lagi
sambut raya qurban...kina + kakak + adik-adik busy
gedik2 jugak pergi tgk wayang kat OU *sambil meninggalkan
 abah untuk jage opah dirumah...huhu sorii abah,
memang niat dalam hati nak bawa abah sekali tapi....
kesian kat opah pula keseorangan....hihihi peace!
http://www.emocutez.com

Bila cakap pasal wayang...xada crite yang paling best la kan selain
katun...hihihi Tak tahan dah wei nak tgk crite "MEGAMIND"
BEST3! 5star lah! ngee~


Meh tgk trailer die...>klik sini<http://www.emocutez.com

ENJOY YOUR WEEKEND!
Adios!

http://www.emocutez.com

this is the signature 4 my blog...hehe isn't it cute?

Thursday, November 18, 2010

Hari BerMAKNA~

Salam 11 Zulhijjah buat semua teman2..
Rasenye belum terlambat lagi untuk Kina ucapkan 
Selamat Hari Raya Aidiladha kepada seluruh muslimin
dan muslimat...
http://www.emocutez.com
Diharapkan hari raya qurban ini menjadi hari yang
sangat bermakna buat anda2 semua yerr...
Alhamdulillah dengan rezeki yg Allah beri,
dapatlah kami buat qurban tahun ni....
Moga2 mendapat keberkatan hingga ke akhirnya..
Amin3..


http://www.emocutez.com
Macam biaselah bile sebut je "hari raya"
confirm penuh lemang, rendang, nasi impit, kuah kacang, 
lontong, soto & mcm2 lg la atas meje kan? kan3?
hehee tu yg kina suke tu...
http://www.emocutez.com
[maap yer mak bonda, tolong xbanyak tp makan banyak...ngee~]


Kina xbanyak aktiviti sgt time raye ni..
just pergi beraye rumah abg je..sekali hantar budak kicik 
tuh balik..fuhh...2minggu melayan kerenah die
boleh bernanah kepale otak...
http://www.emocutez.com
[fuyoo! bunyik mcm dasyat kan? believe it or not, u ask for it..T_T]















http://www.emocutez.com
Kepada Incik Kesayangan, Sila jangan sedih2 yerr
beraya di negara org...ehem3! DGR2 weekend 
ni jd tukang masak...gud luck la yerr...
HATI2 & masak sedap2..^^"
Silap2 sambutan raya kat sane lg meriah dari kat sni..

http://www.emocutez.com
Ok kawan2...sampai sini aje entry kina kali ni..
Kina doakan semoga anda2 semua berbahagia
beraya bersama keluarga & insan2 yg tersayang...
ADIOS! 

this is the signature 4 my blog...hehe isn't it cute?

Friday, November 12, 2010

This must be LOve~

http://www.emocutez.com
hurmm tak boleh nak describe macamana..
entry kali ni emotional sikit..
mesty semua penah rase bile hati tgh sedih tangan automatik search lagu2 sedih..
mcm lagu yg korg tgh dgr kat blog kina ni..
[pastu..nanges dlm slimut..kan...]
.
.
.
.
http://www.emocutez.com
"Kina nak minta maaf secara terbuka pada seseorang..
hmmm tak ada niat walau sikit pun menyakiti hati beliau..
Sesungguhnya apa yang terjadi semalam diluar kawalan kina,
dan yang pasti tak ada apa yang perlu dirisaukan..
SarangHeo.."


hmmm fogive me....

this is the signature 4 my blog...hehe isn't it cute?

Friday, November 5, 2010

HappY DEEPAVALI !

http://www.emocutez.com
Hye3...thanks to kawan2 yg rajin singgah sini walaupun 
Kina xslalu update blog ni...huhuhu
 [terharu~~ sob2!]
http://www.emocutez.com 
Nah! Ambik coklat kat bawah ni...jangan rebut2 yerr...ambik sorg satu ^^"


Btway, Kina nak ucapkan.....http://www.emocutez.com
HAPPY DEEPAVALI 
kepada seluruh warga Malaysia terutama kaum India...
well, kat Malaysia ni semua perayaan kita sambut kan...
Kita kan "1 Malaysia"...ngeh3~ peace! ^^*
Ingat Deepavali Ingat kawan PLKN Kina, nama dia Praveena...
"Hey Steel Body! I miss u lah!!http://www.emocutez.com" 

Dia seorang yg sgt baik & suka begurau...hehe siap 
pggil Kina "Miss Apollo" sbb time kat PLKN dulu 
kina suka makan apollo...ahaha ^^* 
well, meh kina nak crite pasal perayaan deepavali ni 
menurut ape yg kina belajar time plkn dulu...hehehe


Perayaan Deepavali ni juga dikenali sbg Pesta Cahaya dimana acara 
paling utama apabila mereka menghidupkan pelita dirumah masing2. 
Cahaya ni melambangkan harapan, kemenangan dan kebahagiaan. 
Mengikut kepercayaan Hindu, Deepavali dirayakan sebagai tanda 
kegembiraan serta kemenangan kaum tersebut atas kematian seorang 
raja yang disifatkan sebagai jahat dan sering menindas rakyat pada satu masa 
dahulu. Di sebalik kisah dongeng itu terselit pengajaran bahawa setiap 
kebenaran akan mengatasi kejahatan. Preparation utk perayaan 
deepavali ni sama jgk mcm raya2 yg lain...mereka kemas2 & renovate 
rumah, beli langsir baru, karpet baru, baju baru, bunga2, kuih2...
kad raye pun ada tau...^^*

Masa hari perayaan ni, mereka dah bangun awal3 pagi lg 
sebelum matahari terbit untuk upacara mandi minyak bijan...
upacara ni wajib tau sbb mereka percaya mandi minyak bijan ni 
dapat bersihkan diri dari kejahatan dan sifat dengki...then lepas pakai 
baju baru warna-warni sume barulah mereka pergi ke kuil utk mendapat 
kesejahteraan & memperingati ahli keluarga yg telah meninggal dunia...

Makanannye pula biasanya terdiri drpd manisan2 mcm 
halwa atau laddu. Then mknan2 lain yg popular biasanya mknn 
pedas2 mcm ayam tandoori...[slrrrppp...sdapnyee~] sambal udang 
& kari kepala ikan....wahh!! meriah gitu~~~ ^^*

http://www.emocutez.com
Ok, sampai sini je entry kina kali ni...
Adios!!

Peace, No war~~ ^^*
this is the signature 4 my blog...hehe isn't it cute?
Related Posts with Thumbnails