Thursday, December 16, 2010

Marah itu perangai ***SYAITON

Haih...mood xelok nih!
http://www.emocutez.com

http://www.emocutez.com


http://www.emocutez.com
Marah nih! Gerammmmnyeeee!!
sabar....sabar.....xbaek mara2 kan....
hmmmmmmmm sabarrr.....-_-"

(sambil letak tag "DO NOT DISTURB" kat pintu 
bilik & dgr lagu SuJu ni kuat2!!!)

this is the signature 4 my blog...hehe isn't it cute?

Saturday, December 11, 2010

keCANTIKan adaLah Hak Milik setiap Insan..~

http://www.emocutez.com
Hahaha xleh bla tajuk entry...
Sila abaikan yerr..actually nak cerita currently Kina
dah jumpe Doktor Jerawat baru...ngee~
Haaa...teruje x2? Maknanya sekarang ni masih lagi
dalam fasa trial...baru 5hari kina pakai ni...& apa yang
bestnye incik jerawat yg tanpa segan silu menapak dimuka 
kina ni makin sedar diri untuk beredar...huhu so kina decide 
untuk terus pakai sampai ujung bulan ni...then kite tengok
apa hasilnye ok?? hihihi
http://www.emocutez.com 
Sekali pandang mcm produk Arab kan?
Actually its a product from korea...kina beli sbb
tgh promosi...ngeh3! First time pakai kina jatuh hati
dengan bau sabun die mcm bau coklat...rase mcm nak 
makan je...geram...huhu hope ia BEBALOI2! wee~
http://www.emocutez.com

YOU'RE BEAUTIFUL! 
this is the signature 4 my blog...hehe isn't it cute?

Thursday, December 2, 2010

TAKOyaKi HOmeMade!

http://www.emocutez.com
Mula daripada harini genap sebulan je lagi kina cuti...
then 2 Jan dah kene daftar shah alam balik..huhu 
rasa mcm sekejap je kan...lalala
[ewah2! org lain cuti 2 minggu je..ko 2 bulan xckup2?!]

http://www.emocutez.com
Sepanjang cuti ni mcm biasalah rasa heaven gile tido 
lambat2 pastu bangun pun nak lambat2 jgk kan...huhu 
kdg2 tu mandi pun rase mcm nak lambat2 jgk...haha! lalala
 Aktiviti posto2 pun semakin aktif sejak cuti ni...ehem2! 
sukela Incik Kesayangan kina bukan musim raya pon dapat mkn 
cookies...huhuk ^^ Beliau juga dengan baik hatinya telah mengepos
 takoyaki maker dengan harapan kina dapat mkn takoyaki pada 
bile2 masa tanpa ulang alik jusco AU2 untuk membeli takoyaki 
di sepanjang musim cuti ni...huhu so, ape lagi kan...gigihla pergi
 cari resepi nak buat takoyaki ni....credit to 
untuk resepi takoyaki beliau yg best!

 http://www.emocutez.com
Jom tgk hasilnye!! wink2!





hehehe amacam? lapar x??
lalala first time buat mmg kina xnafikan mmg hitam jgk la kan..
hehe maklumlah takoyaki maker die xboleh nak adjust2 panas die..
dah la nak buat die jd bulat bukan senang...fuh! bepeluh jgk la...
TABIK la kat makcik yg buat takoyaki kat jusco tuh!! hebat2!!
2nd time buat....bolehla....adela jgk nampak mcm takotao...haha!
kalau nak dibandingkan dgn yg first time tu kan...malu2...ngeh3~

http://www.emocutez.comKepada Incik Kesayangan...
TQ so muchhh!! ♥ ♥  suke3! tapi still xleyh lawan sifu kan...
Incik Kesayangan punye takoyaki lagi comel...hehehe 
Peace! ^^v


http://www.emocutez.com
Have a nice day!! 
this is the signature 4 my blog...hehe isn't it cute?
Related Posts with Thumbnails