Thursday, December 2, 2010

TAKOyaKi HOmeMade!

http://www.emocutez.com
Mula daripada harini genap sebulan je lagi kina cuti...
then 2 Jan dah kene daftar shah alam balik..huhu 
rasa mcm sekejap je kan...lalala
[ewah2! org lain cuti 2 minggu je..ko 2 bulan xckup2?!]

http://www.emocutez.com
Sepanjang cuti ni mcm biasalah rasa heaven gile tido 
lambat2 pastu bangun pun nak lambat2 jgk kan...huhu 
kdg2 tu mandi pun rase mcm nak lambat2 jgk...haha! lalala
 Aktiviti posto2 pun semakin aktif sejak cuti ni...ehem2! 
sukela Incik Kesayangan kina bukan musim raya pon dapat mkn 
cookies...huhuk ^^ Beliau juga dengan baik hatinya telah mengepos
 takoyaki maker dengan harapan kina dapat mkn takoyaki pada 
bile2 masa tanpa ulang alik jusco AU2 untuk membeli takoyaki 
di sepanjang musim cuti ni...huhu so, ape lagi kan...gigihla pergi
 cari resepi nak buat takoyaki ni....credit to 
untuk resepi takoyaki beliau yg best!

 http://www.emocutez.com
Jom tgk hasilnye!! wink2!





hehehe amacam? lapar x??
lalala first time buat mmg kina xnafikan mmg hitam jgk la kan..
hehe maklumlah takoyaki maker die xboleh nak adjust2 panas die..
dah la nak buat die jd bulat bukan senang...fuh! bepeluh jgk la...
TABIK la kat makcik yg buat takoyaki kat jusco tuh!! hebat2!!
2nd time buat....bolehla....adela jgk nampak mcm takotao...haha!
kalau nak dibandingkan dgn yg first time tu kan...malu2...ngeh3~

http://www.emocutez.comKepada Incik Kesayangan...
TQ so muchhh!! ♥ ♥  suke3! tapi still xleyh lawan sifu kan...
Incik Kesayangan punye takoyaki lagi comel...hehehe 
Peace! ^^v


http://www.emocutez.com
Have a nice day!! 
this is the signature 4 my blog...hehe isn't it cute?

8 comments:

nyna said...

wahhhhhhhhhhh
lapar!
bestnye dpt buat takoyaki sendiri.
boleh mkn byk2.sedapnye

justKina said...

hehe xleyh wat sorg2 nyna...
nnty hitam jdnye....haha =p

DianaTahir said...

jgn lpe buat tuk cu!!

justKina said...

cu punye pasal...
bile2 mase je nek boleh buatkan...
hehe meh3 dtg umah yerr....^^v

DianaTahir said...

sure? ok. nnt cu dtg <3 yeye yeye~

justKina said...

hehehe ^^v

Puteri Zaza said...

tokoyakin tu aper ek...mcm sedap jer...bak cni cket..huhu

justKina said...

puteri zaza : takoyaki ni sejenis kuih dr jepun...kat cni kalu nak try slalu ade kat JJ OU...JJ lain pun ade...^^*

Related Posts with Thumbnails