Sunday, October 24, 2010

Sweet Holiday!


Tajuk entry merupakan future tense yerr..currently, xde maknenye nak sweet2 holiday...exam pon xhabis lagi...huhu akhirnya dapat jgk kina konon2 study week kat umah walaupun 2 hari je...jadilah kan...ouh! xsabar nak assesment drawing esok...
[xsabar sbb dah siap..cube kalu xsiap....tet!]


Minggu depan dah start exam...wish me luck yer kwn2! Kina nak minx ampun & maaf kepada sesiapa yg kina dah wat salah....sesungguhnya segala salah silap tidak disengajakan...wassalam. ^^
Tetbe tebayang2 dah sweet holiday kat rumah...wahhh!!
Jom dgr lagu sweet holiday by CN BLUE!! ^^* peace!



this is the signature 4 my blog...hehe isn't it cute?

Thursday, October 21, 2010

1st Project VCD! ^^

Hehe lame dah x update blog...maklumlah, dah nak hbs sem ni mulalah tibe2 assignment jadi banyak & belambak pulak...
["tibe2" tu ayat kias2 je...mane x banyak keje klu suke betangguh2...ngeh3! Rasekan ye cik Kina]

Semua orang tgh seronok2 cuti study week di rumah, Kina ngan kengkwan nanges2 study week kat kelas....huwaaaaa!!! ='((  Bila mengadu nasib kat mak, mak hanya mampu jawab..."yeke..kesian...." huhuhu -_-"
Kepada Incik Kesayangan, harap sgt dapat memahami yerr...sori sgt2 xdpt slalu msg...jgn nakal2 okey! ^^ Peace!

Hehe pagi tadi lepas test oral bahasa arab....kitorg terus hantar VCD Project lepas mcm2 masalah burn...credit to Mira & Raimi yg susah payah tolong burnkan CD.....tp malangnye xmenjadi jgk...naseb baik tetbe harini ade luck....ngeh3! So, lepas pikir banyak2 kali, Kina rse mcm nak share je videonye...hehehe *Peace kat roomate! Jangan mara haaaa........^^* wee~

Memandangkan video ni xde subs...so yang mane xpaham tu pure2 jela paham yerr.....jgn risau, video ni sesuai ditonton oleh semua lapisan masyarakat.....
SELAMAT MENONTON!! ^^



this is the signature 4 my blog...hehe isn't it cute?

Sunday, October 10, 2010

10.10.10~

Salam 10.10.10 semua...!
("ten,ten,ten" sile sebut betul2 yerr...hehe)
Tarikh ni confirm ramai org kawen kan..
Bukak TV tgk NONA tghari td ade siarkan persiapan perkahwinan
angkasawan negara kita, Sheikh Muszaphar dgn Dr. Halina...
Huhuhu gile gggrrreeennntt! 
Ape2 pun diucapkan TAHNIAH la yerr...lalala ^^*

Harini juga satu2nya kakak kesayangan Kina meraikan Majlis Pertunangannya..
TAHNIAH KAK IQA & ABG RAFIZ!!
huhu Selamat Bertunang...semoga kalian bahagia dan saling setia yerr, semoga juga kekal hinggah ke jinjang pelamin juga ke anak cucu....weee wahhhh! telebih sudah...ahaks! 

Maka dengan bangganya Kina nak bgtahu kat cni,
Harini Kina jd photographer konon2 utk majlis petunangan ni....
(hekhek, buat2 xdgr jela ye kengkwn...peace!)


Solekan Mak Andam Dinie Awalluddin


Hehe Peace! ^^

this is the signature 4 my blog...hehe isn't it cute?
Related Posts with Thumbnails