Thursday, October 21, 2010

1st Project VCD! ^^

Hehe lame dah x update blog...maklumlah, dah nak hbs sem ni mulalah tibe2 assignment jadi banyak & belambak pulak...
["tibe2" tu ayat kias2 je...mane x banyak keje klu suke betangguh2...ngeh3! Rasekan ye cik Kina]

Semua orang tgh seronok2 cuti study week di rumah, Kina ngan kengkwan nanges2 study week kat kelas....huwaaaaa!!! ='((  Bila mengadu nasib kat mak, mak hanya mampu jawab..."yeke..kesian...." huhuhu -_-"
Kepada Incik Kesayangan, harap sgt dapat memahami yerr...sori sgt2 xdpt slalu msg...jgn nakal2 okey! ^^ Peace!

Hehe pagi tadi lepas test oral bahasa arab....kitorg terus hantar VCD Project lepas mcm2 masalah burn...credit to Mira & Raimi yg susah payah tolong burnkan CD.....tp malangnye xmenjadi jgk...naseb baik tetbe harini ade luck....ngeh3! So, lepas pikir banyak2 kali, Kina rse mcm nak share je videonye...hehehe *Peace kat roomate! Jangan mara haaaa........^^* wee~

Memandangkan video ni xde subs...so yang mane xpaham tu pure2 jela paham yerr.....jgn risau, video ni sesuai ditonton oleh semua lapisan masyarakat.....
SELAMAT MENONTON!! ^^



this is the signature 4 my blog...hehe isn't it cute?

2 comments:

nyna said...

hahahahahaha
kenangan yang tak dpt dilupakan.
kelakar ok :D

justKina said...

haha sumpah sampai bile2 lalu depan koridor bilik je teringat creative performance....haha!!

Related Posts with Thumbnails