Saturday, August 7, 2010

KiNA BeJALAn!

Ahlan ya sohabat wa sohabatusalamMyEm0.Com
Kina nak mengucapkan Selamat menyambut kedatangan bulan mulia bulan Ramadhan Al-Mubarak! Sama-samalah kita mengejar fadhilat bulan mulia ini dimana bulan khas untuk umat Nabi Muhammad S.A.W ^^ 
[pssst2...kpd kaum2 wanita..sudah selesaikan hutang puase kite? Hutang dgn org boleh ditangguh....hutang dgn TUHAN? wallahua'lam....]

Minggu ni Kina stay kolej ye. Xdapat nak balik umah.MyEm0.Com 
Assignment makin banyak la pule...lgpun sudah plan ngan gengKUSUT mahu pergi beli barang & shopping2 sakan sikit..hehe maklumlah, duit$$ ptptn sudaa masyukk....heheheMyEm0.Com 
[ehem! behave Kina...behave...]
Tetbe tebayang muka Abah,"Ha, jimat duit tu..jgn membazir beli bukan2!"MyEm0.Comngeh3~ baik.....Ouh....tetbe plak tgh2 tebayang muke abah tu...muke kak tikah plak keluar..."Kina! ko xbalik yer minggu ni? sob2 sampai hati ko Nah...baru nak ajak g ambik baju kat supplier...huhu" ouh....maaf ye kak tikah....nak wat camne....minggu depan Kina balik ye sambut Ramadhan sama2...wee~
[tetbe terase tinggi pule..ngee peace!]

Ok, Kina & gengKUSUT mahu pergi Loyat cari External maa...MyEm0.ComLaptop asyik2 hang je berat sbb mcm2 dah ade dalam laptop tuh...Nak buat keje pon susah...adui...ingat lepas format laptop xde hal dah....ni x, makin problem la plak...hampeh betol...huhu so bile dah ade External ni dengan harapan laptop dapat up skit speed die...harap2la kan. hehehe
Jom kite ZASSSSS aksi2 si Kina dan gengKUSUT...!

[mmg xsah kalu siKina ni xupload gambar time makan, mane? MCD sudaa hehe]


[siKUSUT yg ada pada hari tersebut, cikAlyaa & cikNida]


[cikNyna bersama incik"L" beliau..]

Eh? mane peg siKusut lagi sorang? owh......cikYatie xdapat bersama2 dgn kami kerana beliau telah membusykan diri di fakulti menyambut kedatangan adik2 sekolah yg dtg melawat...lalala~ 
[sgtt rajin kan beliau? peace!] 
Bubbye cikYatie...kami pergi dulu...ngeh3! akan dtg kite pegi sesame plak yerr...

TARAAA!!
[ngeh3! Peace kat Incik Kesayangan kina yg juge memiliki HD BUFFALO ini]

P/S : Kina tahu mesty ramai kengkwn kat luar sne tu yg dah teruje dpt duit ptptn yg beribu tu kan....ngeh3! So bak kata abah....jimat2 berbelanje yerr....peace! No war~

this is the signature 4 my blog...hehe isn't it cute?

3 comments:

nyna said...

sadis je ayat k.tiqah.
huhu
hrp2 lptp kita lps ni xbuat hal kan kan -.-'

caliph shuriken said...

kina..
salam ramadhan..
slmat bpuasa ^^

justKina said...

cik nyna : yup2...tau xpe...harap2 la kan..huhu ^^'

Bro caliph : slamat menyambut ramadhan juge....xsabo nak berpuase..hehe ^^"

Related Posts with Thumbnails