Thursday, June 10, 2010

TaHNiah! Nah AWaRD...^^

Lalala tengok muka incikCRAB ni..http://www.emocutez.com
teruja habis kan? haa...camtu la muka Kina 
sekarang ni kalau nak tahu...hehehe semuanya 
gara-gara 2nd Award yg Kina dapat hari ini....
Yeayy!


2nd Award from cik Writer Nims
 

"Creative Blogger Award"
Award ni diorg kata ada meaning tau..http://www.emocutez.com

nak tahu? Jom kita terjah! 
zzz...assssss!
 
**************************************
PENCIL yang besar :
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.
[wahh, Kina xtipu..diorang yg cakap tau...ngee~]

FILEM bergerak tanpa henti :
Menunjukkan Award ini di "forward" kpd bloggerist yang betol3 layak menerima.

LOGO bulat berkelip-kelip :
Bila diperhatikan betul2, ia adalah manusia yg berkepalakan monitor komputer. Justeru, membawa maksud anda adalah seorang yg begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.
[cewahh3....still xsure yg Kina betul3 layak ke utk award ni? huhu]

**************************************
Apa2 pun t.kasih kpd cik Writer Mins http://www.emocutez.com 

yg mentagged Kina utk award ni...I love you lahh! ngee~


P/S : Actually Kina diharuskan tag award ni kepada 5 bloggers yang lain...tp memandangkan ramai bloggers kat luar sana yg dah ada award ni...so later la Kina tagged yerr sesiapa yang betuah tu...ngee~
http://www.emocutez.comTUNGGUUUU..............!



 
[...5hours later...]



Hehe puas dah walking2...Kina dah 
ada pemenang utk award kat atas 
ni....ngee~=)
Cik adik Ila


**Tahniah3 kepada Incik2 dan Cik2 
di atas!!! Anda ditagged! Selamat 
bersuka ria dengan award ni yerr....
adios! ^^"

[wasalamm...http://www.emocutez.com]
this is the signature 4 my blog...hehe isn't it cute?

5 comments:

Mr Sang Kut said...

abg xdpt ag..nk.. -_-"

justKina said...

ngee~ owrite....^^
nnty intan tagged...esok tau! lalala~

モddyß♥γz86® said...

jutaan TAHNIAH kepada INTAN kerana menerima ANUGERAH yang sangat berprestij ini ^^, sememangnye anda layak menerima AWARD CREATIVE BLOGGER ini ~ tinkatkan prestasi dan mutu blog anda.... keep it up and keep in touch ok

caliph shuriken said...

arigatou.. baru2 trima award ni drp eddy.. skrg kina bg jgak..
so nti sy gabung jadi 1 entry ok ^^

justKina said...

thanks mr eddy! ngee~ ^^* appreciate it!

bro caliph, owrite! =)

Related Posts with Thumbnails