Wednesday, June 30, 2010

EnTRy PALiNG SEDAPP!

Hehehe ape yang "sedapp" sgt entry kali ni??MyEm0.Com
Mestilah sedapp...sbb ada MAKANAN! Ngee~^^
So Kina dah upload banyak pic makanan kat bawah ni...
Silalah scroll sampai habis yerr...pasti perot anda 
bunyik kruk! kriuk! kruik lepas ni...ngeh3!
Anda sudah bersedia??
ZaaaaaassSSSsssss!!!MyEm0.Com


MyEm0.ComNasi Goreng Planta is Breakfast 
yg sgtt simple n sgtt sedap dari Chef Kina!!
 [...itu mereke yg kate yerr...ngeh3~^^]
Awas!!...
Yang Hijau tu kacang panjang + Cili api yerr...
Sila berhati2 & buka mata luas2 sebelum meng"ngaaapp" nyer okeyh!


Ayam + Ikan Bakar!!MyEm0.Com 
Huhu Abah Kina saje nak buat bakar2 untuk lunch 
dengan Opah...huhu setelah 2bulan Opah nginap sni, 
Opah mahu nginap rumah Acu pule lepas ni....
I'm gonna miss her so much!! hurmm...MyEm0.Com

[Opss! ini bukan makanan yerr...ini budak kicik Danish mahu sibuk juge kacau Abah bakar ikan..ngee~]
Sile3! hihihiMyEm0.Com
*
*
*
Opah Sayang...ngee~MyEm0.Com

**************************
Inilah sebabnye kenapa Kina suke3 sangatt cuti dudok rumah, menambah berat sahaja....hehe lalala~ 
Terima kasih Mak! 

Tak lupe juge untuk kawan2 Kina.....Nah!! Ice Cream WALLS untuk korang.....ngee~ Jangan rebut2 yerr....lalala ^-^

P/S : Habis sudah tayangan unggul dari Kina...huhuhu Jangan salahkan Kina kalau perut anda mintak nasi sekarang...ngeh3~ ^^

Peace!MyEm0.ComNo war~

this is the signature 4 my blog...hehe isn't it cute?

5 comments:

-telordibasuh- said...

hehee..telor nk tgk entry ni time bulan pose lak hehee

SheY PuLL said...

wah sedap )

caliph shuriken said...

nk skit nasik goreng planta tuu ^^

justKina said...

telor : hehe silekan...kalu Kina xleyh tahan wo...ngeh3! =p

Shey Pull: nampak sedap ek? hehe belum bau lagi...lalala~ ^^

Mr Caliph : sile3! nak tambah lagi bgtahu yerr..ngee~ ;D

caliph shuriken said...

yer3 nk tmbah lagi ni *smbil tadah pinggan plastik* :p

Related Posts with Thumbnails