Monday, June 14, 2010

AWaRD Lagi~ ^^"

Semakin hari semakin ramai yang singgahhttp://www.cute-smiley.com
sini, follower bertambah n award juge bertambah...

THANK YOU pada bloggers yg rajin singgah2
kat blog Kina yg xbest sgtt ni dan dengan 
senang hati telah mentagged Kina untuk 
terima award...ngee~ suke3! ^^

**Lain kali Kina letak ice cream WALL's tipu2 kat 
atas ni untuk semua yang dtg singgah, 
so sile rebut ramai2 yerr...hehe ^^"
 [tinggi betol tahap imaginasi si kina nie..lalala~]
 

**Kina dapat 3 award skali gus dari Bro Sangkut. TOCE2! Actually beliau dh tagged Kina lame...tp baru sekarang Kina publish entry ni...huhu sorri ye...telambat sgt! Ngeh3! ^^"
[Nice Bloggers Award]http://www.cute-smiley.com
******************************* 
[Blogwalking Award 2010]http://www.cute-smiley.com
 
*******************************
[Kawaii Blog Award]http://www.cute-smiley.com 
 





**Hari ni pule Kina terima award dari Mr Sabri ^^

[Beautiful Blogger Award]http://www.cute-smiley.com 
*******************************
Thanks 4 the Award yerr Mr Sabri..
Ehem3...sebenarnye award ni ade soklan yg Kina kene jawab:

1. Thank the person who gave you the award and link the person.
> "Mr Sabri seorang yg baik hati,http://www.cute-smiley.com
Kalau ada award silalah bagi lagi.."
 [wahh3, Kina belasah je pantun due kerat tu yerr, jgn mara. Tenkiu Mr Sabri! ^^Peace!]

*****************************************
2. Spread the award to 10 bloggers who you like and you think their blog are awesome.
>10 org? wow! Ramainyerr...mcm biase, mestihttp://www.cute-smiley.com
ramai blogger2 kat luar sane tu yg dah ade award
ni kan? huhu next time la Kina tagged blogger2
lain yg betuah tu yerr! ngee~^^"

*****************************************
3. Tell 5 things about yourself.
>Kina ade 5 Hobi:http://www.cute-smiley.com
#1 Shopping
#2 Makan3x
#3 Angan2 siKina
#4 Chatting+Blogwalking
#5 Berbuat baik pd yg baik...http://www.cute-smiley.com
wat bodo pd yg jaat....ngeh3~




**Petang ni plak jalan2 kat blog incik Matikatak, lepak2 n follow beliau terus Kina dapat award. ngee~ Tenkiu2! Sangatt comel kan award kat bawah ni? ngeh3~^^"
Memang best lepak kat blog incik Matikatak ni....http://www.cute-smiley.com


 
*******************************

P/S : Salam 1 Rejab dari Kina kepada semua bloggers2 kat luar sana. Have a very Nice Day! 

[Peace!http://www.cute-smiley.comNo war~]
this is the signature 4 my blog...hehe isn't it cute?

No comments:

Related Posts with Thumbnails