Saturday, September 4, 2010

2 DayS SALE??! WOW!

Hello3 & Salam Ramadhan semua...
Di subuh sabtu yang indah ini, Kina ade berita 
baik buat semua pencinta2 blouse....ngeh3!
Ingat lagi tak Open Closet ??
Ingat2 lupe..?? cube ingat balik....>>click here<<
Haaa...mesty dah ingat kan?? ^^*

Maka dengan ini Kina mengishtiharkan pada tarikh
4 dan 5 September 2010, OPEN CLOSET 
akan mengadakan 2 DAYS SALE!!
disamping stock baru untuk Batch 7!!
Jadi kawan2...jgn lepaskan peluang yerr....
Maklumlah dah nak raya ni kan...
Daripada pergi bersesak kat jalan TAR tu....
Meh tengok2 kat Open Closet dulu...
Kina sure korang mesty terus xjadi nak g shopping 
kat jalan Tunku Abdul Rahman tu...
hehehe so kat sni Kina ade displaykan antara
blouse2 cantik kat open closet...
HAPPY VIEWING ya!! ^^ 









Hehehe ade banyak lagi blouse cantik2 kat 
Open Closet....yang Kina display kat atas ni
cume sebahagian sahaja....^^"
Untuk details boleh klik kat link dibawah picture
atau
terus ke facebook Open Closet yerr....
Stock Limited! Jadi ape tunggu lagi?
Sales 2 hari je tau!! hehe

Selamat Hari Raya Kina ucapkan buat semua!! ^^" 
this is the signature 4 my blog...hehe isn't it cute?

No comments:

Related Posts with Thumbnails