Friday, July 23, 2010

Jatuh CINTA~

Ouh! Si Kina sudahh jatoh CINTA....
lalala~ tapi...tapi......dgn siapakah?
TETTT.....!!!
[akan diberitahu sebentar saje lagiii...hehe]

Sebelum tu nak bgtahu kat Incik Kesayangan Kina...MyEm0.Com
Don't worry ye Mr MAA...
Kamoo tetap Pojaan HatiKu...ngee~

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

TARAAA!
Ni lah buah hati Kina No.2 ^^
"Oh Vaseline...I LOVE U!"  MyEm0.Com

huhuhu Kina start gune vaseline ni time cuti sem baru2 ni...saje je tetibe rase nak manja2kan diri pakai losyen pelbagai...huhuhu 
[gediks betol si kina nie..] =p Mule2 Kina start pakai vaseline intensive care yg kicik tu...then berjinak2 pule dgn vaseline healthy white...[knon2 nak kulit putih lah plak kan..haha!] siap beli botol besar terus! hihik Pastu baruu je td Kina singgah Watson jap beli vaseline healthy hand nail conditioning....hehe best3! Tangan ku terase lembut seperti bayi...haha! [ok...itu tipu yer =p] Haa, so ape lagi....jom ramai2 pakai vaseline! hehehe ^^" 
I bet u'll love it! wee~ ^^

P/S : Incik Kesayangan, I still love u...wee~ ^^ Kawan2 yg try vaseline ni nnty boleh la kongsi2 crite yerr...hihi ok...bubye!

Peace! MyEm0.Com No War~

this is the signature 4 my blog...hehe isn't it cute?

1 comment:

Anonymous said...

eh2!!!sy pun guna vaseline gak..hahaha..kita sama~

Related Posts with Thumbnails